Klafs Sway

Een powernap op een KLAFS SWAY. De innovatieve pendelbank van KLAFS wiegt de gebruiker zacht in een korte slaap, die al na 15 tot 20 minuten een aangename regeneratie van lichaam en geest zal bewerkstelligen.

Gemeten aan de hartslag als indicator voor ontspanning bevestigt het Duitse Frauenhofer IAO instituut uit München in een studie, dat de door KLAFS gepatenteerde wiegtechniek ideaal is, om snel en intensief te kunnen ontspannen.

Al na een paar seconden, na het sluiten van de ogen, wordt de wiegtechniek van het bed door de gebruiker niet meer bewust waargenomen en beleeft de gebruiker een aangename ontspanning.

Het maakt niet uit of u de KLAFS SWAY prive inzet of in de ontspanning- rustruimte van een wellness & beauty center als in een ontspanning- rustruimte van een hotel waar bijvoorbeeld congresgasten een “energiekick” op doen – dankzij het mooie design en hoogwaardige afwerking zorgt de KLAFS SWAY voor veel ontspanning!

Slapen is niet alleen ’s nachts een van de beste ontspanningtechnieken van de wereld, zelfs een korte slaap overdag bevordert de regeneratie van het lichaam en zal het concentratie- en reactievermogen verhogen en zelfs de kans op een hartinfarct doen verlagen. Het is dus géén wonder dat vele bedrijven het “Power-napping” hebben ontdekt voor zichzelf en hun medewerkers. Met SWAY ontwikkelt KLAFS dit principe onderscheidend verder.

Dankzij de unieke wiegtechniek is de SWAY bank niet alleen een comfortabele plek voor een verkwikkende power-nap, maar ook een effectief verwenprogramma voor lichaam en geest. En bij zo ontspannen gasten kunt u zich zelf ook één of andere kleine rustpauze gunnen.