Sauna accessoires

Sauna accessoires

Klafs is al meer dan 80 jaar dé leverancier van exclusieve wellness producten zoals sauna’s, stoomcabines en andere wellness concepten. Bo-Max is sinds 2011 de officiële partner van Klafs voor Nederland. Ook voor Klafs sauna accessoires kunt u terecht bij Bo-Max.

Sauna accessoires

Extra aanmaak van collageen

Klafs heeft verschillende sauna accessoires die het bezoek aan de sauna nog verder veraangenamen. Van licht- en geluidseffecten tot extra zuurstof en van een sterrenhemel tot een leeslampje. Het is allemaal mogelijk. Lichttherapie zorgt ervoor dat u zelf uw stemming kunt beïnvloeden door de juiste kleur te kiezen. De lichttherapie met liftlight zorgt voor extra aanmaak van collageen wat weer een verstevigende werking op de huid heeft, helemaal door het gebruik in combinatie met de warmte uit de sauna. Hiermee voelt u zich niet alleen beter, u ziet er ook beter uit en zit ook letterlijk lekkerder in uw vel.

Stimulerende optische en akoestische prikkels

Om met al uw zintuigen van een saunabezoek te kunne genieten heeft mediakunstenaar Professor Walter Giers Aquaviva ontwikkeld. Dit kunstobject met stimulerende optische en akoestische prikkers zorgt naast lichamelijke ontspanning ook voor mentale ontspanning. U waant zich in een bos, bij een beekje in de bergen of aan zee. Aquaviva zorgt voor de ultieme ontspanning en wellness ervaring.

Wilt u meer informatie over de exclusieve sauna accessoires van Klafs? Neem dan contact op met Bo-max. Wilt u de accessoires in een bestaande sauna laten monteren? Of bent u juist op zoek naar een heel nieuw wellness concept? Wat u ook zoekt, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een afspraak met u.