Sauna op maat

Sauna op maat

In vrijwel elk hoekje en in elke ruimte past een sauna van Klafs. Bo-max is official dealer van Klafs voor Nederland. Als leverancier van high end wellness oplossingen kunt u bij ons terecht voor een sauna op maat. Wij staan voor kwaliteit, service, innovatie en design. Mooie materialen, aandacht voor details en innovatieve nieuwe producten.

Sauna op maat

Persoonlijke maatwerk

De kracht van Klafs ligt in persoonlijk maatwerk. In principe is alles mogelijk. Heeft u zelf specifieke wensen of ideeën? Zoekt u een bepaalde stijl of wilt u een sauna integreren in een bepaalde ruimte of sfeer? Wij denken graag met u mee en maken voor u een sauna op maat. Of u nu een sauna in wilt bouwen in een gewelfde kelder of in een hoekje op zolder met schuine daken, wij zorgen voor een passende oplossing. De veelzijdige modellen uit de series Charisma, Empire, Lounge, Premium en Pure kunnen bijna overal worden ingebouwd. De sauna’s worden optimaal geïntegreerd in de omgeving.

Van sterrenhemel tot lichttherapie

U kunt uw sauna helemaal naar uw wensen laten samenstellen. Van de gebruikte materialen tot de handgrepen en de geïntegreerde verlichting. Wilt u een sterrenhemel? Of lichttherapie in uw sauna? Dit is allemaal mogelijk. Onze innovatieve liftlight zorgt voor een stimulatie van de vorming van collageen waardoor de huid verstevigd wordt. Dit werkt extra goed in de warmte van een sauna.

Wilt u een offerte aanvragen voor een sauna op maat? Vul dan het contactformulier in met uw wensen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.