Sauna producten

Sauna producten

KLAFS is de high end leverancier van sauna producten. Van innovatieve design sauna’s tot stoomcabines en andere sauna producten. Bo-max is de official dealer van Klafs voor Nederland. Klafs staat bekend om high end maatwerk. Onze specialisten kunnen in vrijwel elke bestaande situatie een sauna plaatsen. In ons aanbod zijn verschillende stijlen en materialen waardoor u vrijwel elke sauna of stoomcabine kunt integreren in de bestaande situatie. Bij een particulier op in de kelder of in het wellnesscenter van een hotel of spa, u kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van exclusieve wellness.

Sauna producten

Lichttherapie met liftlight

U kunt uw sauna helemaal naar uw wensen laten samenstellen. Hiervoor hebben wij verschillende sauna producten. Geïntegreerde verlichting, bijvoorbeeld als een sterrenhemel of design handgrepen. Of u laat lichttherapie in uw sauna plaatsen. Door de kleur van het licht te veranderen wordt een andere stemming geactiveerd.  U kunt ook kiezen voor lichttherapie in combinatie met het innovatieve liftlight. Hiermee wordt de collageenvorming gestimuleerd en wordt uw huid verstevigd. Dit werkt extra efficiënt in de warmte van de sauna. Deze en andere sauna producten kunt u in uw sauna laten monteren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Heeft u interesse in een sauna of stoomcabine? Of in een van onze andere high end wellness producten? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen. U kunt op de website ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.