Sauna thuis

Sauna thuis

Voor een wellness ervaring hoeft u de deur niet meer uit met een sauna bij u thuis. Met de sauna’s van Klafs kunnen uw wensen werkelijkheid worden.

Sauna thuis

Voor elke ruimte

High end sauna’s die in elke ruimte ingebouwd kunnen worden. Exclusief maatwerk voor als u echt een uniek wellness concept wilt integreren in uw woning. Ook al is de ruimte waarin u uw sauna thuis wilt laten plaatsen nog zo klein of onhandig. Van een erker met verschillende hoeken tot een gewelfde kelder of een zolderkamertje met schuine daken. Vrijwel al onze modellen uit de series Empire, Lounge, Premium, Pure en zelfs Charisma zijn dusdanig veelzijdig dat ze in vrijwel elke ruimte ingebouwd kunnen worden. We laten de sauna’s naadloos integreren in de bestaande ruimte. De stijl, de sfeer en de materiaalkeuze kunnen hier op aangepast worden.

Creëer uw droomsauna

U kunt niet alleen een keuze maken uit de bestaande modellen en deze op maat laten maken voor uw specifieke ruimte, u kunt ook een sauna voor bij u thuis helemaal op maat laten maken. Vanaf het allereerste ontwerp, helemaal naar uw wensen gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Van Wenge tot eiken en van Nordisch flichte tot hoogglans wit. Geïntegreerde verlichting, allerlei sauna accessoires. Helemaal naar uw smaak en naar uw wensen. Laat u inspireren door de projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd en onze bestaande concepten en creëer uw eigen droomsauna bij u thuis.

Neem voor maatwerkadvies en een offerte contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of even telefonisch contact met ons opnemen.