Stoomcabine kopen

Stoomcabine kopen

Wilt u een stoomcabine kopen? Voor uw woning, hotel, wellnesscentrum of sportschool? En bent u daarin op zoek naar een combinatie van design, innovatie, kwaliteit en service? Dan zijn de exclusieve wellness producten van Klafs een goede keuze. Persoonlijk maatwerk is onze kracht.

Stoomcabine kopen

Mentale en lichamelijke ontspanning

Er zijn legio voordelen van een stoomcabine. Door u te omhullen met stoom voelt u totale ontspanning. Mentaal en lichamelijk. Ook voor uw gezondheid helpt stoom voor talloze klachten. Het geeft verlichting bij ademproblemen en gewrichtsklachten en u krijgt er een mooie zachte huid van. Door een stoomcabine te kopen kunt u dit vanuit uw eigen woning ervaren. Voor elke ruimte is wel een geschikte stoomcabine te vinden in ons ruime assortiment.

Combineren met sauna

Door een stoomcabine te combineren met een afkoeldouche is het in elke wellnessruimte te combineren met een sauna. Wij zorgen voor een geïntegreerd geheel dat naadloos aansluit in de ruimte. Zo kunt u genieten van een compleet wellness concept voor totale ontspanning. Niet alleen voor woningen maar bijvoorbeeld ook in sportscholen, hotels en spa’s.

Bo-max is de officiële partner van Klafs voor Nederland

Wilt u een stoomcabine kopen van Klafs? Dan kunt u terecht bij Bo-max. Wij zijn sinds 2011 de officiële partner van Klafs voor de Nederlandse markt. Voor meer informatie, offertes of maatwerkadvies kunt u contact met ons opnemen. We maken graag een afspraak met u. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. U kunt ook uw vraag of wensen invullen in het contactformulier. Wij komen hier dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.