Stoomcabine op maat

Stoomcabine op maat

Stoom heeft veel voordelen voor de gezondheid. Het geeft verlichting bij reumaklachten en ademproblemen en een mooie zachte huid. Daarnaast werkt stoom ontspannend, u kunt u er helemaal mee omhullen. Een stoomcabine hoort dan ook thuis in elk wellness concept. Bij Klafs kunt u terecht voor een stoomcabine op maat. Voor elke ruimte van elke afmeting en in elke stijl is wel een geschikte stoomcabine, helemaal volgens uw wensen.

Stoomcabine op maat

De stoomdouche voor kleine oppervlakken

De Klafs D12 stoomcabine kan helemaal volgens uw eigen wensen aangepast worden. Bekleding, stijl, kleurencombinaties, zelfs uw logo kan geïntegreerd worden in deze stoomcabine op maat. Heeft u weinig ruimte tot uw beschikking? Dan kunt u ook kiezen voor een stoomdouche. U kunt kiezen of u na een bezoek aan de sauna wilt afkoelen of nog even door wilt stomen. Met de stoom-sauna combinatie combineert u een sauna met een stoomdouche. De stoomdouche kan daarbij ook gebruikt worden als afkoel mogelijkheid voor na de sauna. Zo kunt u op een relatief kleine oppervlakte toch een compleet wellness concept neerzetten. Ideaal voor in woningen of in hotelkamers.

Neem voor maatwerkadvies contact met ons op

Wilt u echt een stoomcabine helemaal naar uw wensen? Dan is een stoomcabine op maat voor u de beste oplossing. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Voor maatwerkadvies en een offerte kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.