Wellness producten

Wellness producten

Bo-max is official dealer van KLAFS, de leverancier van high end wellness producten zoals sauna’s en stoomcabines. Persoonlijke maatwerk is onze grote kracht. KLAFS staat voor kwaliteit, service, design en innovatie. Zowel de particuliere als de zakelijke markt kan bij ons terecht voor unieke high end wellness producten.

Wellness producten

Luxe design sauna’s

In ons assortiment vindt u diverse luxe design sauna’s. Door het gebruik van verschillende materialen en verschillende afmetingen is het altijd mogelijk om een sauna te integreren in de bestaande situatie en sfeer. Stijlvolle en elegante sauna’s met een glaskoepel of geïntegreerde verlichting? Bekijk onze brochure en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden. Heeft u een hoekje op zolder over? Of in de kelder? Zelfs schuine daken zijn voor ons geen probleem. Verschillende series beschikken over veelzijdige modellen die overal kunnen worden ingebouwd.

Buitensauna

KLAFS levert niet alleen sauna’s voor binnen. Ook voor een buitensauna kunt u bij ons terecht. Onze trendy design sauna van het type Thalo integreert innovatief design met het rustgevende karakter van de natuur. Het buiten aspect en het één zijn met de natuur zorgen voor een ontspannen bezoek aan de sauna. Het type Thalo heeft verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant met voorruimte. De buitensauna is gemaakt van hoogwaardig siberisch larikshout waardoor de sauna bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Wilt u meer informatie over onze sauna’s of andere wellness producten? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken.